Skip to main content
" Ai mei, fiind munteni din judetul Prahova, sunt obisnuiti
ca din cand in cand sa mai consume( la masa) cate un pahar de tuica
(productie proprie).
Odata cu terenul pe care si-au construit casa de
vacanta , ai mei parinti, au achizitionat si ceva teren
extravilan cu pomi
fructiferi - pruni si
meri. Productia anuala de
prune este destul de mare , iar ei transforma surplusul de
fructe in tuica.
Din
când în când, angajatul povarnei (unde duc ai mei prunele fermentate pentru a le transforma in tuica) mai afumă licoarea traditionala
romaneasca...
Drept urmare m-am gandit ca este bine sa scriu
un mic articol de
blog pentru cei care cauta in online remedii pentru
tuica afumata .
Cum se
repara tuica afumata?
1. Daca este cruda alegeti o ceapa pe masura gurii
recipientului in care pastrati licoarea si intepeniti-o acolo - in loc de
dop. Se va lasa asa o perioada mai lunga(ceapa se schimba daca se va inmuia si nu va mai sta
intepenita in gura recipientului) - 6 saptamani. Sansele de reusita a
acestei operatiuni sunt in proportie de 75 %. (...) " [ continuarea
AICI - link ]
Comments
Post a Comment
Ia leguma neamuleee !
Sanatate la cantar ,
Cu ceapa si cu marar ....